Blog

Facebook Hesap Silme Linki – Facebook Hesap Dondurma Linki

Facebook silme linki ve isterseniz Facebook dondurma linki aynı linktir. Facebook hesabınızı silmek yada dondurmak istiyorsanız Facebook hesabınıza girerken kullandığınız şifreyi bilmeniz gerekiyor. Sonrası bir kaç onay ile Facebook hesabınızı silebilirsiniz. Ayrıca en önemlisi şayet bazı web siteleri ve uygulamalara Facebook kullanarak üye olduysanız, bu uygulamalara verilen izni Facebook da ilgili alandan kaldırmanız gerekmektedir. Şimdi sizlerle bu uygulamaları nasıl kaldıracağınızı ve Facebook hesabınızı silmek için gerekli olan linkten bahsedelim.

Facebook’da İzin Verilen Uygulamaları Nasıl Kaldırırım

Facebook hesabınız ile bir çok web sitesi ve uygulamaya üye olmuş olabilirsiniz. Üye olduğunuz sırada Facebook bu uygulamalara giriş izni için sizden onay istemektedir. Bu onayı vermeniz halinde bu uygulamalar Facebook da tanıdık uygulamalar olarak kayıt edilmektedir. Facebook hesabınızı silmek için ilk başta bu uygulamalara verilen izinleri kaldırmanız gerekmektedir. Bu uygulamaları kaldırmak için ilgili linkte tıklayınız;

https://www.facebook.com/settings?tab=applications

linke giriş yaptıktan sonra ise ilgili alanlardaki uygulamaları kaldırınız.

Facebook Hesap Silme – Dondurma Linki

facebook hesap silme

Facebook da izin verilen uygulamaları kaldırdıktan sonra ise şimdi sıra geldi Facebook hesabınızı tamamen silmek için gerekli olan linke. İlk başta şunu söylemekte fayda var, Facebook hesabınız ile giriş yaptığınız yada üye olduğunuz uygulamalara hesabınızı sildikten sonra giriş yaparsanız Facebook hesabınızı silme süreci sona erecektir. Hesabınızın silinmesi için en az 14 gün hiç bir hareketlilik olmaması gerekmektedir. Bazı internet sitelerinde geçen Facebook 14 gün beklemeden silmek maalesef mümkün değildir.

Facebook hesabınızı silmek için gerekli link; https://www.facebook.com/help/delete_account

Bu adreste Facebook hesap dondurma işlemini yapabilir  hem de Facebook hesabınızı silebilirsiniz. Ayrıca Facebook hesabınızı silmeden önce şayet isterseniz kendinize ait tüm fotoğrafları bilgisayarınıza yada cep telefonunuza indirebilirsiniz. İlgili linke tıkladıktan sonra hesabınızı silmek için hesabınıza ait olan şifreyi girerek silme işlemine onay vermeniz gerekmektedir. Hesabınızı sildikten sonra 14 gün içerisinde tekrar girmeniz halinde yada Facebook ile giriş yaptığınız uygulamalara tekrar girmeniz durumunda hesabınız tekrardan aktif olacaktır.

Facebook hesabınızı sildikten sonra Facebook da paylaştığınız tüm paylaşımlar, linkler, fotoğraflar, videolar 90 gün boyunca Facebook da görülebilir. Bu paylaşımların kalkması zaman alacaktır. Ayrıca Facebook messenger ile gönderdiğiniz mesajlar karşı taraftan silinmeyebilir.


Etiketler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı