Blog

Tik Tok Hesap Silme (Tik Tok Şifre Sıfırlama) Nasıl Yapılır?

Tik Tok hesap silme tik tok uygulamasını kullanan kullanıcıların ara sıra karşılaştığı sorunlardan bir tanesidir. Tik Tok şu an dünya da en fazla kullanılan sosyal medya uygulamalarından bir tanesidir. Tik tok ile çektikleri videoları uygulamaya yükleyen kullanıcılar, bu sayede hatırı sayılır takipçileri olmaktadır. Ayrıca bu şekilde ünlü olan binlerce tiktoker bulunmaktadır. Tik tok kullanıcıları uygulama içerisinde bulunan birbirinden güzel efektleri kullanarak çeşitli videolar çekebilmektedirler. Sözü fazla uzatmadan tik tok hesap silme işlemini nasıl gerçekleştireceğinize geçelim. 

Tik Tok Hesap Silme

Tik Tok hesabınızı silmek diğer sosyal medya hesaplarına göre çok daha kolaydır. Hesabınızı silmek için Profil > Hesabımı Yönet > Hesabımı Sil yolunu izleyin. Daha sonra açılan sekmede tiktok şifrenizi girerek hesap silme işlemini gerçekleştirebilirsiniz. TikTok hesabınızı silmeden önce bilmeniz gerekenler şu şekildedir;

Tik tok hesap silme
  1. Hesabınızı tam olarak silme işlemi 30 gün içerisinde gerçekleşecektir. 30 günden önce hesabınıza tekrar girmeniz durumunda, tik tok hesabınız tekrar aktif olacaktır.
  2. 30 gün boyunca hiç bir tik tok kullanıcısı sizi uygulama içerisinde bulamaz, mesaj gönderemez.
  3. Herhangi bir tiktok kullanıcısına gönderdiğiniz mesajlar yada yorumlar 30 gün boyunca kalacaktır. Yüklediğiniz videolar görünmeyeceği için herhangi bir yorum yada beğeni alamazsınız.
  4. Paylaştığınız videolar 30 gün boyunca diğer tik tok kullanıcılarından gizlenecek, 30 gün içerisinde aktif olmanız halinde videolarınız silinmeyecektir.

Tik Tok Şifremi Unuttum, Nasıl Geri Alabilirim?

Tiktok şifrenizi unuttunuz ve hesabınızı silemiyorsanız, şifrenizi sıfırlama işlemi yapabilirsiniz. Giriş yaptıysanız tiktok’dan çıkış yapınız. Daha sonra hangi hesapla üye olduysanız; Gmail, Google, Facebook, Twitter, cep telefonu numaranız, bilmeniz gerekmektedir. Bunlardan bir tanesini kullanarak “şifremi unuttum” seçeneğini tıklayın. Size gönderilen onay kodunu kullanarak şifrenizi sıfırlayın. Son olarak yukarıda yazılan yolu izleyerek tik tok hesabınızı silin.

Tik Tok Yüklenen Videoları Silme

Tiktok’a yüklediğiniz videoları 30 gün beklemeden silmek için Profil sekmesine tıklayın. Silmek istediğiniz videoya tıklayın. Yan yana bulunan 3 noktaya tıklayın. Açılan sekmeyi sola doğru kaydırın ve videoyu silin.

Tik tok hesap silme ile ilgili paylaşacağımız bilgiler bu kadardır. Tik tok hesap silme işlemi değiştiği takdirde, sitemizde en güncel hesap silme yöntemini bulabilirsiniz. Şifrenizi sıfırlamada sorun yapıyorsanız, yoruma yazarak yardım alabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu